3 ting du kan gøre for at forbedre dit køkken 

Hvis du synes, dit køkken er begyndt at se lidt træls ud, er du havnet det rette sted. I den her korte artikel får du 3 gode råd til, hvad du kan gøre, for at forbedre dit køkkens visuelle udtryk. Maden smager af det samme, men det er bare lige lidt hyggeligere at opholde sig ved komfuret! 

Der er mange måder at få dit køkken til at se pænere ud, og hvad end det er køkkenfliser eller lidt maling, der skal til, handler det bare om at komme i gang! 

køkkenfliser

Overvej køkkenfliser i flotte farver 

Køkkenfliser ved komfuret ellers langs køkkenbordet er en gammel og næsten traditionel ting, som både er flot og praktisk. Hvis fliserne sættes korrekt på, er der minimal vedligeholdelse, og du får noget flot og spændende at se på, mens du forbereder maden. 

Du kan sætte køkkenfliser ved komfuret, så det er nemmere at tørre olie og fedt af, men du kan også bruge det som dekoration. Flotte køkkenfliser over køkkenbord er en god måde at skabe et unikt præg, og du kan gøre det præcis, som du ønsker det. 

Flotte køkkenfliser er en smagssag. Du kan vælge at holde dig til hvide fliser med enkelte, der skiller sig ud, eller du kan lave en mosaik af forskellige nuancer og toner af samme farve. Det er en god måde at sætte en tone i køkkenet, så det hele bliver lidt mere levende. 

Rod med eller uden orden? 

Noget, der kan få dit køkken til at se kedeligt eller måske lidt for travlt ud, er rod. Rod kan være visuelt, for eksempel med køkkenfliser i for mange larmende farver, eller helt bogstaveligt, hvor det er svært at finde tingene. 

Et halvrodet køkken kan være hyggeligt, hvis der er en vis orden og en form for system i det. Men på et tidspunkt bliver det for meget. Hvis du har for mange ting, der ikke passer i skabe eller skuffer, må du gå i tænkeboksen og finde ud af, hvad du kan gøre. 

Måske er du bare nødt til at skaffe dig af med nogle af de gamle ting, eller også kan du finde smarte opbevaringsmetoder. Kreativiteten må komme i spil, ellers er det med at rydde ud i dine ejendele. 

Farver i køkkenet er også relevant 

Farvekoordinering i køkkenet spiller en stor rolle. Hvis du har køkkenfliser i en bestemt farve, der er mere eller mindre markant, sætter du en vis tone. I dag er det nemt at holde sig til forholdsvis monokrome farver, når det kommer til køkkenredskaber, men farveclash kan også opstå ved mere permanente installationer. 

Hvis farven på dine køkkenskabe eller diverse apparater som køleskab eller mikrobølgeovn er blevet en gene eller måske direkte grim at se på, må du finde ud af, hvad du kan gøre. Du kan male dine køkkenskabe eller dække dem med kontaktpapir, så de bliver pænere at se på, og mikrobølgeovnen kan komme ind i et skab med låge. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*