Asiatiske krydderier er gaven til dine smagsløg 

Ifølge mange undersøgelser er det asiatiske køkken en af de mest populære i verden. Dette skyldes blandt andet, at asiatiske retter har en helt unik og intens smag, der kan noget helt særligt for dine smagsløg. Det kilder alle de rigtige steder. I det asiatiske køkken anvendes der en lang række forskellige krydderier, der alle bidrager med deres helt egen smag og karakteristika. Det er netop disse krydderier, der gør maden så populær. Køb dine skønne krydderier fra hele Asien i dag og leg med maden.

Du snyder dig selv ved ikke at prøve disse krydderier

Nogle af de mest populære asiatiske krydderier er chili, ingefær og hvidløg. Chili giver maden et sprødt og stærkt udtryk, mens ingefær tilføjer en let og frisk smag . Hvidløg er også en rigtig god krydderi, der giver maden et fyldigere udtryk. Derudover kan du med fordel bruge krydderier som fennikel, cardamom og anis i dine asiatiske retter. Fennikel giver retterne en mild og frisk smag, mens cardamom tilføjer en let sødlighed. Anis har en rigtig fin og intens smag, der passer godt til mange forskellige slags asiatiske retter.

Asiatisk mad er ikke kun forbeholdt smart i en fart københavnere

Der er mange, der tror, at asiatisk mad er en type mad, der udelukkende findes i hovedstadsområdet. Dette er dog langt fra tilfældet. Asiatisk mad kan nemlig sagtens findes rundt omkring i landet. Det er blot et spørgsmål om at vide, hvor man skal lede efter den. Derudover kan man med fordel tage på ferie i Asien og smage sig frem til nogle af de lækre retter. Du kan også sagtens selv bestille krydderierne hjem og så derefter lave dit eget take på retten. Der hersker ihvertfald ingen tvivl hvis du vil opleve den intense smag fra det asiatiske køkken, er der ingen bedre måde at gøre det på end ved at tilføje et par asiatiske krydderier til dine egne opskrifter.

De klassiske retter kendetegnes

De 3 mest populære asiatiske retter er mad med ris, nudler og wok. Alle disse retter har en helt unik og intens smag, der kan noget helt særligt for dine smagsløg. Man bruger også mange grøntsager når man laver maden. Det skyldes at man ikke har lige så stærke ressourcer til at købe kød for. Derfor har man rigtig mange lækre grøntsager som giver god fylde, fibre og er langt sundere end store mængder kød.

De mest populære grøntsager i asiatisk madlavning er bladgrøntsager. Bladgrøntsagerne er typisk brugt til at give et lidt mere stærkt udtryk til maden, da de har en intens smag. Dette gælder blandt andet for spidskål, kinaradise og kål. Man bruger også egentlig bare det man har tilgængeligt og ved hånden. Der bruges også rigtig meget ingefær, gurkemeje og andre former for krydderi til at spice tingene lidt op. Når du får asiatiske retter, kan du derfor være sikker på at du får en smagfuld oplevelse, hvor der er kælet for råvarerne og det hele er friskt med gode krydderier.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*