Er du vild med panton one stolen?

Her i Danmark går vi enormt meget op i indretning. Vi elsker at bruge tid på at indrette vores hjem, og går meget op i at afspejle en bestemt stil, men også lave plads til hyggelige stunder. Denne blanding i mellem det smukke, pæne og stilede, og ønskede om hyggelige stunder med familien og dem vi har kære, ja det kan nogle gange være svært at opretholde. Leder du derfor efter en smuk stol til dit hjem, så kig på Panton One stol fra Montana.

Find det rette til dit hjem

Dit hjem, skal føles som et hjem for dig. Det er vigtigt at det er et sted som giver dig ro og fred, men samtidig afspejler dig og de behov du har. Vi ønsker alle at vise de bedste sider af os selv, og derfor er indretning og vores hjem vigtigt. Det er nemlig her vi møder vores kære. og lader dem se hvem vi er i privaten.

Der skal dog være plads til alle de hyggelige og spontane øjeblikke. Der skal være plads til at du, din partner eller måske børn kan boltre jer, og have det sjovt. Og derfor er det altså afgørende at man indretter sig både efter hvad der er smukt, hvad der er praktisk og hvad der passer til netop jer.

Panton One Stolen

Hvis du går rundt og leder efter nye spisebordsstole, barstole, stole til at lounge i måske inde eller ude på tressen, ja så bør du klgge på Panton One. Panton One er designet af Verner Panton, og var det aller første stole design Panton lavede, helt tilbage i 1955. Dermed sagt, så er denne stol en klar klassiker, som uden tvivl passer ind i de danske hjem.

Panton One findes i flere forskellige varianter: Dining, Kitchen, Lounge og Bar. Det vil sige, at du kan få en Panton One stol der passer til alle områder af dit hjem. Stolene findes i flere forskellige stel, og derudover også forskellige farver snore. Du kan dermed selv designede den helt rette Panton One stol for dig og dit hjem.

Design der holder

Panton er kendt for at skabe møbler og designs der er klassiske, og som holder. Møblerne er smukke og tidsløse, og kan derfor bruges uanset tid, uanset stil og uanset hvor i dit hjem du ønsker at placere din Panton One. Yderligere så er Panton One serien, designet i bæredygtige materialer, og har flere fantastiske certificeringer, således du altid er sikker på at dit møbler er produceret på bedste vis.

Klik dig ind på linket ovenfor, og se de fantastiske Panton One stole, og begynd at drøm om hvordan de kan placeres i dit hjem. Du kan være sikker på at du aldrig kommer til at fortryde det. Panton One stolen er nemlig både skøn at sidde i ved spisebordet, i ne restauranten, i stuen eller på terrassen. Så klik din drømme stol hjem ved hjælp af det ovenstående link allerede i dag.
  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*