Få noget lækkert tøj til din nyfødte med MarMar Newborn

Hvis du gerne vil have noget virkeligt lækkert og blødt tøj til din nyfødte, bør du tage et kig på MarMar Newborn. Tøjet er designet til de allermindste. Derfor er materialet utroligt blødt og fås i flotte farver. Du finder alle de tøjprodukter, du som ny forælder får brug for. Vil du vide mere, så kan du blot læse med her. 

Hvilken slags tøj producerer MarMar? 

Når du vælger at købe tøj fra MarMar, kan du blandt andet vælge blandt bløde bodyer med, eller uden, fødder. Der findes også slås-om bodyer, der er lettere at påklæde din lille baby. Der er også rompers til, hvis du venter en sommerbaby. Du kan også vælge blandt bløde bukser i jerseymateriale eller søde babyhjelme til at holde det lille hoved varmt. 

Hvem står bag MarMar Copenhagen? 

MarMar Copenhagen blev etableret i 2008 af Marlene Holmboe. Marlene er selv mor til tre børn. Hun har derfor designet det tøj, som hun selv synes at markedet manglede, da hun var mor. Selve stilen er derfor sofistikeret, selvom det er til de allermindste. Materialerne er af højeste kvaliteter, og der er en særlig fokus på funktionalitet. Der vil altid være seje detaljer og en lille twist. Det er nemlig dét, der adskiller MarMar Newborn fra det øvrige marked. 

Undgå unødvendig kemi med MarMar Newborn 

Når du køber tøj fra MarMar, undgår du unødvendig kemi. Brandet er nemlig meget opmærksomme på dit barns sikkerhed, når de fremstiller tøjet. Derfor er langt de fleste af deres produkter også certificeret med OEKO-TEX Standard 100. Det er din garanti for, at tøjet er blevet produceret uden brug af sundhedsskadelige stoffer.  

Skån miljøet, når du vælger MarMar 

Foruden fokusset på din babys sundhed, har brandet også stort fokus på bæredygtighed. Derfor stræber de altid efter at producere tøjet inden for Europas grænser. På den måde undgår de nemlig at slide på miljøet, da de undgår en lang transport af produkterne. Hvis du derfor gerne vil handle miljøbevidst, kan du helt klart også godt tage et kig på MarMars produkter. 

Er du på jagt efter en fantastisk barselsgave? 

Hvis du ikke selv bliver forælder, er du måske i stedet på jagt efter en barselsgave. Eller måske en gave til babyshoweret? Der kan du med fordel vælge et produkt fra MarMar Newborn kollektionen. Tøjet er altid i rolige, jordnære farver, der passer til alle slags børn og familier. Derudover er mærket også kendt for deres høje kvalitet og gode holdbarhed. Derfor vil en gave fra MarMar uden tvivl være en succes.  

Hvor mange kollektioner har MarMar? 

MarMar lancerer typisk 2 kollektioner årligt. Der kommer henholdsvis en efterårs- og en vinterkollektion samt en forårs- og sommerkollektion. Hvis du derfor er på udkig efter et godt tilbud, kan du med fordel kigge på sidste sæsons udvalg. Så får du den velkendte høje kvalitet til en langt billigere pris. Hvis du er en rigtig tilbudsjæger, kan du typisk finde nogle virkeligt fine og flotte produkter på den måde. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*