Find det helt rigtige spisebord

Når du har indrettet dit nye eller gamle hjem med alskens møbler og du gerne vil have et spisebord, der matcher din øvrige boligstil, er der mange gode råd at hente i denne artikel. Det kan godt være en sand jungle at se på, hvordan du finder det helt rigtige spisebord, især fordi det kan have mange funktioner i hjemmet, som skal opfylde en del krav og behov.

Find spisebord på mål til hele familien

Herunder kan det være, at det både er spisebord for hele familien, hvor børnene skal kunne sidde og spilde ved det, det fungerer måske også som lektiebord om eftermiddagen, når børnene er kommet hjem fra skole og skal lave lektier og samtidig have en mad eller en snack og samtidig kan det fungere som arbejdsbord, når man arbejder hjemme eller lige skal tjekke noget på computeren inden man haster ud af døren. Det er derfor en sand videnskab at opfylde alle disse formål, men læs med her og bliv inspireret på valget. 

Spisebord på mål

Hvis I har særlige behov, der skal dækkes i forhold til, at I er en storfamilie, der ønsker et særligt langt bord eller et særligt bredt bord, ja, så kan det være svært at finde i standardudgaver. Dette råder de dog bod på her med et spisebord på mål, hvor I kan få specialdesignet jeres bord, lige efter jeres behov og ønsker. Det er dermed nemmere at opfylde jeres krav, hvis I gerne vil have et bord, hvor der kan være mere end 6 personer rundt om.

Det kan være, at I har mange børn, det kan være, at I har mange børn, der kommer og leger med jeres børn og også får mad hos jer eller det kan være, at I ofte har gæster hjemme på besøg til frokost eller aftensmad. Uanset hvad, er det dejligt, hvis man ikke skal begynde at lave lappeløsninger med at stille flere borde sammen. 

Et slidstærkt bord i træ

Når I vælger et bord i træ, kan I være sikre på, at det er super slidstærkt. Det er ofte noget, der holder som et gammelt egetræ, der går for at kunne blive tudsegamle. Det er det samme her, fordi træet er et naturmateriale og kan klare slid og snavs og vand uden at gå til af det. Det er også blevet træbehandlet, så jeres børn sagtens kan sidde og spilde aftensmaden eller komme til at vælte glasset med saft eller vand.

Det er et bord, som hele familien har glæde af, og som man ikke skal være varsom med, når der er gang i huset og alle skal spise, lave lektier, arbejde ved computeren eller spise en snack. 

Et arbejdende træbord

Et bord i træ arbejder stadigvæk og er super levende. Det giver en flot overflade og en flot finish og giver en følelse af at være ude i den levende og voksende natur. Et bæredygtigt hjem med et træbord er næsten et must for den moderne familie og her vil I være godt stillet med et spisebord på mål. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*