Plankebordet: 5 gode grunde til at tilføje ét til din bolig

Boligindretning kræver tid og tålmodighed. Dét gælder særligt, hvis du lige er flyttet hjemmefra, eller hvis du for første gang i lang tid overvejer en omfattende revurdering af din boligs interiør. 
 Kun få boliger synes komplette uden æstetiske strejf i form af planter, blomster, vaser og noget kønt på væggene. Alligevel bør brugsgenstande som senge, stole og borde være blandt dine vigtigste overvejelser, når du begynder at planlægge processen for din boligindretning. 
 Leder du efter ét eller flere smukke borde til din bolig? Nedenfor giver vi dig fem gode grunde til, at du straks bør føje plankebordet til dit hjem. 

Høj kvalitet 

Et plankebord er ofte lavet af udelukkende naturlige materialer. Den første fordel ved at vælge et plankebord er altså, at du dermed er sikker på et bord af høj kvalitet – og dét uanset om du vælger et planke sofabord, et planke spisebord eller noget tredje. 

Holdbarhed

Plankebordet karakteriseres typisk også ved en uforlignelig holdbarhed. I modsætning til mange andre bordtyper på det danske marked, kan du dermed regne med at kunne beholde dit plankebord i rigtig mange år frem.

Nem fornyelse 

Det er altid trist at skulle sige farvel til et højt elsket møbel. Hvis ungerne har hoppet sofaen i stykker, er der som regel ikke andet for end at smide sofaen ud. Og et skab har ofte mere end tjent sin værnepligt, når først du har skilt det ad og samlet det en tre-fire gange. 
 Plankebordet har den kæmpe fordel, at det udover at have en god holdbarhed, også er nemt at forny. Er overfladen begyndt at se nusset ud? Har bordet efterhånden fået flere ridser, end du gider at leve med? En overfladeslibning og en omgang ny olie vil størstedelen af tiden snildt kunne løse problemet. 

Det unikke indretningsstrejf 

Nogle mennesker er mere skeptiske overfor masseproduktion end andre. Men fælles for langt de fleste af os er, at vi helst vil bo i et hjem, der føles personligt. Plankebordets mest fremtrædende egenskab er, at det lader træsorterne komme til deres ret. Hvad end du vælger et plankebord i ask, bøg, valnød eller fyr, kan du være sikker på, at dit plankebord er helt unikt. 

Det tidløse design 

Boligindretning kan sagtens være sjovt. Men de færreste af os orker at indrette boligen på ny, hver gang tiderne skifter og nye trends gør deres indtog på det danske møbelmarked. Den femte og måske største grund til, at du bør købe et plankebord, er at plankeborde altid er karakteriseret ved udpræget tidløse designs. På én gang er de bastante og elegante, afdæmpede og stærke i deres udtryk. Og vælger du den rette model, er der ikke nogen tvivl om, at du vil kunne få glæde af dit plankebord både nu og på sigt. Uanset hvad du ellers vælger at gøre ved din bolig i fremtiden. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*