Trænger du til advokat hjælp?

Skal du købe ny bolig? Skal du giftes? Skal du have udarbejdet et testamente? Listen over lejligheder, hvor du får brug for advokat hjælp, er lang. Så snart noget skal udformes juridisk, er det altid en god idé med hjælp fra en advokat. Han eller hun er nemlig uddannet i at forstå juraen. Hvis du nogensinde har set et juridisk dokument, vil du også vide, at det er et helt andet slags sprog. Derfor er det også utroligt nemt at komme til at overse eller misforstå en formulering. Derfor bør du altid kontakte en advokat, når du skal forholde dig juridisk til en situation. 

Du kan se listen over flere dygtige advokater, som står klar til at hjælpe dig, lige her: www.nemadvokat.dk 

Ved boligkøb 

Det er ingen hemmelighed, at der hører et utal af dokumenter med, når du skal købe ny bolig. Ikke nok med selve købskontrakten. Der kan også være langt flere dokumenter, der knytter sig til ejendommen. Derfor er det altid en god idé at få en boligadvokat til at gennemgå alle dokumenterne for dig. Du skal nemlig have in mente, at både ejendomsmægleren og sælgeren plejer deres egne interesser. Derimod plejer din boligadvokat dine interesser. Det betyder, at når din advokat læser dokumenterne, vil han eller hun tænke på, hvordan vilkårene stiller dig. Og om de bør forhandles til bedre vilkår. Derfor er det en særdeles god idé med en boligadvokat, når du skal købe et nyt hjem. 

Ved ægteskab 

Hvis du skal giftes, er det vigtigt, at du overvejer, om du har brug for en ægtepagt. I så fald får du nemlig brug for en advokat med speciale i familieret. En ægtepagt kan være en rigtig god idé, hvis du har en stor formue, eller hvis din kommende ægtefælle er stærkt forgældet. En ægtepagt kan også være en god løsning, hvis du har nogle aktiver, som du ved at du gerne vil bevare ejerskabet over. Måske er det et arvestykke eller en yndlingsbil? Uanset, hvad du ønsker at lave en ægtepagt over, kan en advokat med speciale i familieret hjælpe dig.  

Ved testamente 

Måske har du nogle særlige aktiver? Måske er der nogle særlige mennesker, som du gerne vil betænke i dit testamente? Eller måske vil du bare gerne sikre, at din kæreste får dit hus, hvis du dør først? Uanset hvad dine bevæggrunde for et testamente er, kan en advokat hjælpe dig med at udforme det. I så fald vil advokaten højest sandsynligt anbefale dig, at du får lavet et såkaldt notartestamente. Det er på sin vis et helt almindeligt testamente. Du bestemmer stadig, hvem der arver hvad. Det særlige er blot, at du skal underskrive testamentet i din lokale skifteret, mens der er en notar til stede. Efter dit dødsfald vil det så være bevist, at det virkelig var dig, der underskrev. Og, at du i øvrigt var ved din fulde fornuft på daværende tidspunkt. Det betyder, at ingen kan få omstødt testamentet.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*