Byt teknologien ud: Inspiration til sjove aktiviteter med børnene 

Vi lever i en teknologisk verden, hvor den digitale udvikling har haft en stor indflydelse på mange aspekter af livet. Alt fra børneopdragelse til forretningsudvikling har fået et digitalt islæt. 

Hvis du vil have inspiration til at bytte teknologien ud, når du bruger tid med dine børn, så får du nogle ideer herunder. 

Du vil blive klogere på, hvordan I kan tage på udflugter sammen, lave mad sammen, og om du eventuelt skal købe rulleskøjter til børnene – lad os starte der. 

Køb rulleskøjter til børn 

Du kan få rulleskøjter til børn og voksne, hvilket er det perfekte udgangspunkt for en sjov aktivitet, hvor I kan have det sjovt og få både motion og frisk luft imens. Lyder det som noget for dig og dine børn? Så besøg Legehjulet.dk, hvor I finder et stort udvalg. Her kan I finde helt klassiske modeller samt side by side rulleskøjter til børn. 

Rulleskøjter børn kan også bruges i sammenhæng med det næste punkt, hvis der skal lidt mere fart på. 

Tag på udflugter 

Hvis du gerne vil have nogle rigtig gode oplevelser med dine børn, kan I tage på udflugter sammen. I kan tage i zoologisk have eller måske i Tivoli, hvor I kan have det rigtig sjovt, og hvor der er aktiviteter for både børn og voksne. 

Udflugter behøver dog ikke at koste penge. I kan også tage en tur i skoven, på legepladsen eller på stranden. Her kan I have det rigtig sjovt og nyde en lækker madpakke i naturen. 

Du kan eventuelt planlægge udflugten, så I kan kombinere turen med rulleskøjter til børn. 

Find en sport, I kan dyrke sammen 

Hvis hele familien er glade for at røre dig og være aktive, kan du i samråd med dine børn finde en sport, I kan dyrke sammen. Hvis I finder en sport, som alle i familien er glade for, kan dette være udgangspunktet for rigtig mange sjove timer og gode minder. 

Når du skal finde den rette sport, bør du spørge dine børn, hvad de godt kunne tænke sig. Herudover skal du overveje, at det gerne skal være en sport, hvor alle børnene har cirka det samme udgangspunkt. På den måde kan de udvikle sig sammen og blive bedre og bedre, uden at nogen af dem har alt for store fordele på baggrund af alder, størrelser eller erfaring. 

Lav mad sammen 

I behøver slet ikke at forlade hjemmet for at lave noget sammen, som ikke involverer skærme og internet. I kan lave en masse ting derhjemme for at have det sjovt – I kan for eksempel lave mad sammen. 

Rigtig mange børn elsker at blive inkluderet i madlavningen. I kan lave aftensmad sammen, en lækker frokost eller måske en lækker kage, I kan nyde sammen. 

Nu er du blevet inspireret til alt fra rulleskøjter til børn til madlavning – forhåbentligt har du nu lidt flere ideer til, hvad du kan lave med børnene, når iPad’en skal have en pause. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*