En New Yorker væg kan opfylde mange behov

Du kan både får dækket et praktisk behov, men også få et super cool look i dit lokale ved at benytte en New Yorker væg eller en New Yorker dør. En løsning der dækker rigtig mange behov og sender et signal om at du har styr på stilen.

En New Yorker væg

Skal du bruge en rumdeler, der samtidig ser supergodt ud, så er en New Yorker væg et oplagt valg. En New Yorker væg er et glasparti, der både ser lækkert ud, og så kan det skabe sammenhæng i et rum eller i et lokale.

Newyorkerstilen

Det der kaldes for Newyorkerstilen og også betegnes som urban living, har rødder tilbage i 1960’erne. Det er en oplagt stilren måde at indrette på, som man med fordel kan kombinere med sine egne elementer. De sorte vinduer er det mest karakteristiske ved stilen, men ellers er der tale om at der typisk benytte rå-elementet. Stilen er opstået ved at yngre kunstnere i New York begyndte at skabe kunst i store nedlagte fabriksbygninger, og brugte den rustikke stemning som udgangspunkt. Noget der er blevet skildret i mange film, og har bredt sig til resten af verden.

Er super trendy

Det er uden tvivl en meget trendy ting, at bruge en New Yorker væg i forbindelse med indretningen af dig lokale. Specielt kontorfaciliteter får et ekstra pift og en New Yorker væg kan helt sikkert også hjælpe med at styrke motivationen blandt medarbejderne, og dermed også have indflydelse på bundlinjen.

Også til dit hjem

Det er ikke kun på kontoret, at det kan være en god løsning med en New Yorker væg eller måske en New Yorker dør. Kan du godt lide glasvæggen med sorte sprosser, får du helt sikkert også et bedre lysindfald i din lejlighed eller dit hus. En New Yorker væg åbner op for dit hjem, og fungerer som en detalje, der tilfører ekstra meget til indretningen.

Mange muligheder

Der er rigtig mange forskellige muligheder, hvis du overvejer at anskaffe dig en New Yorker væg eller New Yorker dør. Du kan benytte den til opdeling af din stue i flere afdelinger. Den kan afskærme et soveområde eller måske den bare kan fremstå som en del af dekorationen i dit hjem.

New York City

New York City, mest kendt som byen der aldrig sover, er den folkerigeste by i USA. Den er beliggende på USAs østkyst i staten New York. Det er et af verdens førende centre for både mode, kunst, politik, sport og underholdning. En by kendt som en smeltedille af alt som livet byer på. Den mest kendte bydel er Manhattan, hvor livet er er intenst, og mulighederne nærmest uendelige.

Få rådgivning til din New Yorker væg

Søger du rådgivning eller vejledning til brug og køb af en New Yorker væg, så er det oplagt at gå til Vinduegrossisten. Der står de altid klar til at svare på dine spørgsmål, og så kan du online på deres website beregne prisen for din New Yorker væg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*