Guide til at finde den rette tennis ketcher

Hvis du er en ivrig tennisfan, er der stor sandsynlighed for, at du i det mindste har brugt noget tid på at spille med forskellige typer af racketter. Hvis du først lige er begyndt at spille, er det vigtigt at undersøge racketterne og deres forskellige funktioner. Den forkerte racket kan ikke kun gøre dig forpustet hurtigere i løbet af en kamp, men kan også ende med at skade dit håndled eller din arm, hvis den ikke passer rigtigt. Du kan finde den rette tennis ketcher hos https://sporthouz.dk/tennisketcher.

Her er en guide til at finde den rigtige tennis ketcher til begyndere.

Størrelse af håndtag

Det første, du skal gøre, er at kontrollere størrelsen på din hånd. Håndstørrelsen kan variere meget fra person til person, så sørg for at måle din håndflade, før du vælger en racket. Hvis din håndflade måler mindre end fem tommer på tværs, har du sandsynligvis brug for en mindre racket med et kortere håndtag. Mere end fem tommer kræver større rackets med længere håndtag. Håndtaget skal føles behageligt i dit greb, men bør ikke efterlade noget mellemrum mellem det og din hånd.

Længde af tennis ketcher

Sørg for ikke at forveksle længde med håndtagsstørrelse! Det er en nem fejl at begå, men hvis du får ekstra længde ved at bruge en racket med længere skaft uden at øge den samlede længde af selve rammen, kan det faktisk hæmme dit spil . Tennis ketcherens længde er vigtig for kraften. Længere ketchere er kraftigere, men de er sværere at kontrollere. Kortere racketter er lette at manøvrere, men kan ikke producere så meget kraft. For at finde det rigtige forhold mellem kraft og kontrol med kortere rammer skal du have en racket, der måler tæt på 27 tommer eller mindre.

Ramme materiale til din tennis ketcher

Rackets er fremstillet af tre grundlæggende materialer: aluminiumslegering, grafit og træ. Hvis du ofte spiller på lerbaner, skal du vælge en aluminiumsracket, fordi den er lettere end træ eller grafit. Hvis du på den anden side planlægger at spille på de fleste tidspunkter af året på hard- eller græsbaner, vil en stålraket eller en stålraket være grafitracket vil gøre det bedre, fordi den absorberer flere stød på grund af sin større vægt. Du bør også overveje, om du vil have en herre- eller dameketcher. Herreketcher har en tendens til at være lidt større end dameketcher, så hvis du har små hænder, bør du vælge en dameudgave i stedet.

Størrelse af greb

Sørg for, at håndtaget ikke er for omfangsrigt eller for tyndt til dit greb! Du kan kontrollere dette ved at holde racketten som du normalt ville gøre med et underhåndsgreb (håndfladen vender nedad) og notere dig, hvor meget plads der er mellem din hånd og toppen af håndtaget. Hvis dine fingre er tættere på hinanden end 10 cm fra hinanden, når der måles fra fingerspids til fingerspids, betyder det, at du har brug for et mindre greb; hvis hvis dine fingre er mere end 15 cm fra hinanden, fortæller det dig, at et større greb måske er bedre.

Samlet vægt

Om begyndere kan lide det eller ej, er en personlig præference, men generelt er lettere rackete lettere at kontrollere. Så hvis du lige er begyndt, vil en letvægtsraket sandsynligvis være et bedre valg for dig. Længde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*