Hjemmelavet god mad til dit firma hver dag

Holder du af god hjemmelavet mad, men har ikke altid tid til det? Det kender dine ansatte og kolleger højst sandsynligt også til. Det kan være svært at få tid til det hele, og det kan ofte komme til at gå ud over vores spisevaner og, i forlængelse af det, også vores helbred.  

God mad betyder altså mere end bare en veltilfreds mave, men er også benzin til resten af dagen, og derfor er det vigtigt at du og dine ansatte, og kolleger, får benzin til at udføre jeres arbejde til fulde. 

Frokostordninger i København 

Det kan være svært at finde en god frokostordning, især fordi at det ofte også kan være dyrt og derfor skal være pengene værd. Der kan også forekomme ekstra omkostninger hvis nogle af dine ansatte eller kolleger har diætære restriktioner såsom allergener eller er på vegetarisk eller vegansk kost; bæredygtigheden kan også være en stor bekymring for mange, da der ofte kan være et stort plastikforbrug i frokostordninger. Det er derfor vigtigt at du vælger din frokostordning med omhu, og ikke går på kompromis med hvad du søger hos dit cateringfirma.  

Den ideelle frokostordning København og omegn findes dog derude, og det er Ryde Gastronomi der står for den. 

Firmafrokost med passion 

Ryde Gastronomi blev etableret i 2006 og tilbyder lækre gourmet-frokostløsninger til virksomheder i Storkøbenhavn med alt fra to til hundrede ansatte. De fokuserer på en sund, varieret, og lækker frokost; deres overbevisning er nemlig at mad gør en forskel.  

Et godt og sundt måltid kan gøre underværker for medarbejdernes sundhed, effektivitet, og også arbejdsmiljøet som helhed. Ryde Gastronomi laver velsmagende kvalitetsmad fra bunden, af kokken Torben Ryde, der i samarbejde med ernæringsterapeuten Mette Ryde, sørger for at portionerne er sammensat perfekt, så mængden og råvarerne er optimeret, smager fantastisk, og giver en god mæthedsfornemmelse der ikke får dig til at føle dig proppet, men stadig er længerevarende og det er værd at satse på en frokostordning København og omegn. 

Derfor er ingrediensernes kvalitet også en førsteprioritet for Ryde Gastronomi, der kan bryste sig af at tage ansvar for deres jord med fokus på lokale råvarer, bæredygtighed, og økologi. 

Bæredygtighed er med gennem hele processen fra udvalget af ingredienser, selve madlavningen, og indpakningen og fragten af maden til jeres virksomhed.  

Ryde Gastronomi tilbyder at servere i fade, krukker, og andet stel, som maden bliver leveret i til din virksomhed. Der kræves blot at de bliver rengjort og stillet tilbage i de kasser, maden blev leveret i, og derefter kan du nemt sende det tilbage med chaufføren i forbindelse med næste dags frokostlevering; hvis dette ikke kan lade sig gøre for din virksomhed, tilbyder Ryde Gastronomi også at fragte det i 30% nedbrydeligt plast som engangsservice, da de er opmærksomme på at det ikke er alle virksomheder der netop har muligheden for at sende og/eller bruge stel. 

Uanset hvad skal Ryde Gastronomi nok sørge for at I får leveret kvalitetsgourmetmad hver dag, hvor de tager højde for lokale råvarer, bæredygtighed, og madspild, så du ikke spilder dine penge. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*