Oplev verden med et sabbatår med frivilligt arbejde i udlandet

Har du sabbatår, eller skal snart til at starte på sabbatår, og ønsker at komme udenfor Danmarks grænser for at få nye oplevelser og erfaringer. Så tag et sabbatår med frivilligt arbejde i udlandet

Et sabbatår med frivilligt arbejde i udlandet er en perfekt mulighed for dig, som gerne vil ud og rejse, men som samtidig også gerne vil gøre en forskel. Bare fordi at man tager en pause fra uddannelse, betyder det overhovedet ikke, at et sabbatår er det rene spas. 

Man kan nemlig sagtens lære en masse, skabe spændende oplevelser til CV’et og udvikle sig som menneske. Hvis du ved, at du drømmer om en medicinsk karriere, kan du med et sabbatår som frivillig arbejder i udlandet skaffe en strålende CV til din kommende uddannelse. Læs med hér!

Skal god erfaring og fantastiske oplevelser

Hvis du vælger at tage et sabbatår med frivilligt arbejde i udlandet, får du ikke kun indblik i et specifikt erhverv, men også i en fremmed kultur. Som frivillig på et hospital kommer du til at lære en masse om, hvad det vil sige at være læge, sygeplejerske med mere. 

Du får altså en tidlig erfaring indenfor din fremtidige karriere, og du kan bruge denne oplevelse til at blive klogere på, hvad din fremtid skal indeholde. Samtidig er du omringet af andre unge, der ligesom dig interesserer sig for medicinske fag, og du kommer helt sikkert til at møde en masse fantastiske mennesker!

Udover dine faste arbejdstimer er der rig mulighed for at tage på opdagelse og være turist i det nye og spændende område. Når du i sabbatåret laver frivilligt arbejde i udlandet, er der også plads til at lave en masse andet sammen med sine medrejsende. 

Gør en forskel for andre

Som frivillig er der sørget for kost og logi, men det er jo ikke kun derfor man udfører arbejdet. Man skal også vælge at arbejde frivilligt, fordi man har lyst til at gøre en forskel. 

Mange unge vælger at arbejde frivilligt i udlandet i sit sabbatår, fordi de ønsker at komme ud i verden og hjælpe nogen mennesker, som har det sværere end dem selv.

Som læge eller sygeplejerske er det din fornemmeste opgave at passe på dine patienter. Ved at give en hjælpende hånd til folk i nød, har du allerede en stor fordel den dag, du skal starte på uddannelse. 

Hvis du ønsker at uddanne dig indenfor det sundhedsfaglige felt, er frivilligt arbejde på et hospital selvfølgelig helt oplagt. Du kan dog altid bruge erfaringer som disse i fremtiden, lige meget hvor du ender. Det er altid en fordel at have frivilligt arbejde i udlandet i sit sabbatår, da det viser at man er medmenneskelig, pålidelig og eventyrlysten. 

Hvad venter du på?

Hvis alt dette lyder som dig, så er det bare med at blive tilmeldt hurtigst muligt. Det er altid lidt nervepirrende at skulle rejse alene for første gang, men du kommer til at være i trygge rammer og blandt søde mennesker, som du i øvrigt deler interesser med. 

Spring ud i det og brug noget af dit sabbatår på frivilligt arbejde i udlandet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*