Tre råd: Sådan bliver du sund ved at huske at spise vitaminpiller


Er det også frygtelig svært for dig at huske at tage dine vitaminer? Der er rigtig mange danskere, som har voldsomme problemer med dette. Derfor har vi i denne artikel samlet nogle gode råd til hvordan du kan være bedre til at huske på det.

Tag dine vitaminer på en anderledes måde

Det kan først og fremmest være værd at undersøge, hvorvidt du kan tage dine vitaminer på en anderledes måde. Måske du for eksempel skal benytte en a vitamin creme? Det kan for mange være meget nemmere at benytte sådan en a vitamin creme fremfor at skulle huske at tage pillerne. Cremen er trods alt noget, som vi alle bruger på et eller andet tidspunkt i løbet af dagen.

Hvis du for eksempel har for vane at finde cremen op og smørre den på dine hænder under et møde på arbejdet, så kunne du passende have denne a vitamin creme med i stedet for. Den er lige så nem at fiske op som den almindelige creme. Og på den måde får du altså også nogle af dine vitaminer ind samtidig! Så nemt kan det virkelig være.

Du kan prøve at undersøge hvorvidt du kan få fat i sådan en a vitamin creme på det lokale apotek. Men du kan også simpelthen bestille den hjem på nettet. Her kan det også være meget nemt at få fat på den. Og du har som regel en del flere muligheder på nettet for eksempel i forhold til lugten af cremen og lignende.

Gør det til vane at tage pillerne

Hvis du nu alligevel gerne vil forsøge dig frem med disse piller, så har du også mulighed for at gøre det nemmere for dig at huske. Du kan blandt andet prøve at gøre det til en vane at tage dem. Og hvordan gør man så det? Det gør man nemmest ved at kombinere den sammen med nogle andre ting, som man i forvejen laver i hverdagen.

Hvis du for eksempel har fået en rigtig god vane op at stå med at du børster tænder hver morgen, hvorfor så ikke tage pillerne på samme tid? Det kan være en nem måde hvormed du lige kan huske at tage den og dermed bliver det meget hurtigt en del af din morgenrutine. Hvis du ikke er så god til at børste tænder om morgenen, så kan du også vælge at kombinere disse handlinger med når du barberer dig eller lægger makeup om morgenen.

Skriv det på din to-do liste

Du kan også gøre det lidt mere officielt ved simpelthen skrive det på din to-do liste, hvis du har meget svært ved at huske at tage disse vitaminer. Dermed er du konstant konfronteret med det og du kan først krydse det af din huskeliste, når du har fået taget pillerne.

Det kan være en god lille reminder, som du har sat dig selv i hverdagen. Og det vil også føles meget mere tilfredsstillende, når du er i stand til at krydse denne af din liste. På den måde får du altså også en del motivation ud af det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*